Leapsa de lectura

Ai nelamuriri despre jocul Leapsa de lectura si despre concursul cu premii? S-ar putea sa gasesti raspunsul la intrebarea ta mai jos.
Inapoi la Leapsa

1. In ce consta Leapsa de lectura?

Leapsa de lectura este o campanie prin care ne dorim ca impreuna sa ducem mai departe obiceiul lecturii, povestind despre cartile care ne-au schimbat viata. Fie ca este vorba de o discutie cu un prieten la o cafea, de un share pe Facebook sau pe e-mail, cartile bune merita sa fie cunoscute si indragite.

Indiferent daca ai cont la Bookster sau nu, te invitam in pagina campaniei sa iti alegi cele trei carti care au avut impact pentru tine si apoi sa dai leapsa catre prietenii tai. Daca participi cu contul tau de Bookster, poti fi unul dintre castigatori.

2. Care sunt premiile campaniei?

Vom premia primii 3 booksteri care aduc cei mai multi cititori in jocul Leapsa de lectura cu cate o excursie la Viscri, iar pe urmatorii 100 de booksteri din clasament cu cate o carte inspirationala.

Prin cele 3 excursii la Viscri contribuim la un viitor mai bun pentru copiii din comunitatea locala, prin educatie. Suma care acopera cheltuielile va fi donata integral de colaboratorii nostri locali Asociatiei Viscri Incepe, ONG care, de 15 ani, genereaza proiecte pentru a ridica nivelul de trai la sat prin educatie, sport si acces la servicii medicale.

Fiecare dintre cele 3 excursii va veni sub forma unui voucher pentru 2 persoane* care este valabil pana la finalul anului 2019 si cuprinde:

  • 2 nopti de cazare la Viscri 125, Verde de Viscri sau casele Fundatiei Mihai Eminescu Trust
  • 2 cine Slow Food in sura de la Viscri 32 – White Barn;
  • 1 degustare cu platouri farm to table;
  • Un pranz in livada cu degustare de vin;
  • Vizita ghidata la Biserica Fortificata – Sit Unesco;
  • Plimbare calare sau cu caruta pe dealurile romantice din jur;
  • Masaj si relaxare in sauna uscata.
*In cazul in care castigatorii au copii sub 16 ani pe care vor sa ii ia cu ei la Viscri, vom include si prezenta lor in pachet. Castigatorii vor putea alege in ce perioada folosesc voucher-ul, in functie de disponibilitatea la unitatile de cazare.

3. Cine poate participa in concurs?

Campania Leapsa de lectura se adreseaza oricarui cititor - atat abonatilor Bookster, cat si celor care nu au cont si se conecteaza prin Facebook in pagina campaniei. Insa concursul cu premii se adreseaza doar celor care se autentifica in contul lor Bookster sau care isi creeaza un cont nou, in momentul alegerii cartilor preferate.

Pentru a fi inscrisi in concurs, participantii trebuie sa fie autentificati in contul Bookster atunci cand dau leapsa mai departe. De asemenea, pentru a fi eligibili, acestia trebuie sa fi facut minim un imprumut din biblioteca in ultimele 12 luni.

4. Cum ma inscriu in concurs?

Pentru a participa la Leapsa de lectura si pentru a te inscrie in concursul cu premii, este nevoie sa parcurgi urmatorii pasi:

  1. Intri in pagina campaniei: www.bookster.ro/leapsa si te autentifici cu contul tau Bookster; daca nu ai cont, iar compania ta ofera acces la biblioteca Bookster, iti poti crea unul;
  2. Iti alegi cele trei carti care ti-au schimbat viata in pagina Leapsa de lectura;
  3. Dai mai departe leapsa catre prieteni, fie pe Facebook, fie prin e-mail sau pur si simplu trimitandu-le linkul tau unic.
La final, vom afisa un top al abonatilor care au adus cei mai multi jucatori in Leapsa de lectura. Se numara persoanele care intra pe linkul tau unic, din orice sursa, si isi aleg cele trei carti care le-au schimbat viata. Vei putea vedea cati jucatori ai adus si pe parcursul campaniei, in clasamentul care va fi afisat pe website.

Daca nu vrei neaparat sa participi in concursul cu premii, poti juca Leapsa de lectura conectandu-te cu contul tau de Facebook.

5. Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi abonatii Bookster care au adus cei mai multi jucatori in Leapsa de lectura, in ordine descrescatoare. Vom afisa un clasament pe care il poti urmari in timpul campaniei. Practic, vom urmari cati utilizatori au intrat din share-ul sau linkul tau si au jucat si ei Leapsa (s-au autentificat in website cu Bookster sau cu Facebook si au ales cele trei carti preferate).

6. Cum stie Bookster cate persoane au intrat in joc din partea mea?

In momentul in care esti autentificat cu contul Bookster si dai mai departe prietenilor pagina Leapsa de lectura, fie ca folosesti butonul de share pe Facebook, cel de share pe e-mail sau copiezi linkul tau unic, Bookster incepe sa inregistreze utilizatorii care intra in pagina jocului din partea ta. In situatia in care prietenii tai intra in pagina campaniei de pe linkul tau, dar folosesc modul incognito sau schimba intre timp browserul, din pacate nu o sa fie inregistrati ca venind din linkul tau. Vom afisa numarul de jucatori implicati de catre tine in joc, precum si cum stai fata de ceilalti booksteri, la finalul paginii online Leapsa de lectura.

7. Cum se departajeaza castigatorii in caz de egalitate?

Daca exista utilizatori cu acelasi scor in clasamentul Leapsa de lectura eligibili pentru un premiu, departajarea si desemnarea castigatorilor se va face in functie de data inscrierii in concurs. Abonatii Bookster care s-au inscris primii in campanie vor avea prioritate in castigarea premiului.

8. Care este perioada de inscriere in concurs? Cand se afla castigatorii?

Te poti inscrie in concurs oricand pana pe 26 mai. Poti afla castigatorii pe data de 27 mai, urmarind pagina campaniei.

9. Pot participa de mai multe ori in concurs?

Poti da share si leapsa de mai multe ori, insa vei fi inregistrat in concurs o singura data, prin contul tau de Bookster. In schimb, daca dai vestea catre mai multi prieteni, poti aduna mai multi jucatori in Leapsa de lectura si ai sanse mai mari de castig.
Inapoi la Leapsa